VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

V našem podjetju si vedno prizadevamo za največje zadovoljstvo strank, zato je varstvo vaših osebnih podatkov primarna skrb vsake oblike medsebojne komunikacije. Z namenom, da vas obvestimo o hrabmi in načinu obdelovanja osebnih podatkov, ki jih tekom poslovanja delite z nami, smo sprejeli naslednjo politiko varovanja osebnih podatkov:

UPRAVLJALEC PODATKOV:

Janko Deželak s.p., Mislinjska dobrava 44b, 2382 Šamartno pri Slovenj Gradcu

Naše podjetje vaše osebne podatke zbira in obdeluje skladno z veljavnimi predpisi na ozemlju Republike Slovenije, saj želimo uporabnikom zagotoviti spoštovanje pravice do zasebnosti in pravice do varstva osebnih podatkov.

Vaše osebne podatke obdelujemo po načinu, ki ga zahtevata trenutno veljaven Zakon o varstvu osebnih podatkov RS, zakon o elektronskih komunikacijah ter Splošna uredba EU o varstvu podatkov.

 

ZAKAJ IN KATERE PODATKE ZBIRAMO

Osebni podatki uporabnikov spletnega obrazca za povpraševanja se zbirajo in obdelujejo z namenom zagotavljanja kvalitetne potrošniške izkušnje, da omogčimo lažje in hitrejše poslovanje.

*Podatke zbiramo za pripravo ponudbe skladne z vašim povpraševanjem ter za namene nadaljne komunikacije s stranko.

Podatki, ki jih zbiramo obsegajo vse podatke, ki smo jih od vas pridobili v medsebojni komunikaciji, v kontaktnem obrazcu, ob kakršnem koli kontaktu preko socialnih omrežij, po elektronski pošti, telefonskem pogovoru ali na drugačen način. Z oddajo povpraševanja soglašate s to politiko varstva osebnih podatkov.

OBSEG OSEBNIH PODATKOV, KI JIH ZBIRAMO

Obseg zbiranja podatkov zajema vse osebne podatke, ki nam jih med komunikacijo posredujete, to so: Ime in priimek, elektronski naslov in telefonsko številko.

NAČINI OBDELAVE PODATKOV

Vaše osebne podatke bomo uporabljali skladno z merodajnim pravom, ki določa obdelavo osebnih podatkov. Podatke bomo hranili in obdelovali zgolj v obsegu in namenih določenih v tej politiki varstva osebnih podatkov.

Podatke bono hranili z namenom izpolnitve obveznosti ponudnika, da skladno z vašim povpraševanjem sestavi ponudbo in odgovori na vaša morebitna vprašanja ter za druga obvestila strankam.

ZAVAROVANJE

Za zavarovanje osebnih podatkov uporabljamo sodobne organizacijske, tehnične in druge programske rešitve, ki omogočajo izpeljavo ustreznih postopkov in ukrepov, da se prepreči dostop nepooblaščenim osebam, kot tudi vsaka raba neskladna z merodajnim pravom. Podatke na ta način zavarujemo tudi pred uničenjem, spremembo ali izgubo.

ZAHTEVKI STRANK

Oseba, kater podatki se hranijo v naši bazi ima kadarkoli pravico do vpogleda v njene osebne podatke. V kolikor bi tak vpogled in izpis želeli, nas kontaktirajte na kontaktni obrazec oz. E-mail naslov, ki je objavljen na tej spletni strani. Prek e-mail naslova smo vam na voljo za morebitna pojasnila glede uporabe vaši podatkov kadrkoli. Prav tako imate pravico zahtevati popravilo ali dopolnitev vseh netočnih osebnih podatkov. Nadalje ime tudi pravico zahtevati začasno ali trajno prenehanje uporabe vaših osebnih podatkov, torej zahtevati izbris iz evidence. V kolikor menite, da je pri obdelavi podatkov prišlodo kršitve določb merodajnega prava imate pravico do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu RS.

 

Osebni podatki, ki jih z nami delite preko socialnih medijev, kot so Facebook  so podvrženi  politiki varstva osebnih podatkov, ki jo zagotavlja dotično socialno omrežje.

 

Vsa vprašanja in vse navedene zahteve v zvezi z uveljavljanjem pravic, ki vam pripadajo na podlagi nacionalnih predpisov in prava EU, lahko naslovite v pisni obliki na naš e-mail naslov.